Singurul centru din Capitală unde se vaccinează cu Johnson&Johnson fără programare s-a deschis în Sectorul 4. Urmează şi un nou centru drive thru

Singurul centru din Capitală unde se vaccinează cu Johnson&Johnson fără programare s-a deschis în Sectorul 4. Urmează şi un nou centru drive thru

Singurul centru din Capitală unde se vaccinează cu Johnson&Johnson fără programare s-a deschis, marţi, în Sectorul 4, la parterul clădirii City Office (zona Eroii Revoluției).

Serul Johnson&Johnson este în principal disponibil la medicii de familie, însă pentru bucureştenii care nu au această posibilitate la doctorul lor există acum şi acest centru, unde pot merge fără programare.

Primăria Sectorului 4 a precizat pentru SpotMedia.ro că în prima parte a zilei de marţi s-au dus 6 persoane pentru a se vaccina cu acest ser.

ADVERTISING

PS4 anunţă că 3.000 de persoane se vor putea imuniza aici, lunar, cu vaccinul Johnson&Johnson, care necesită o singură doză.

Primul centru vaccinare drive thru din Sectorul 4

Miercuri se deschide tot în Sectorul 4 şi primul centru de vaccinare drive thru.

Acesta va fi deschis în parcarea de la Metro Berceni și va avea o capacitate de vaccinare de 6.000 de persoane pe lună. Doritorii vor fi inoculați cu serul Pfizer.

”În Sectorul 4, se deschide un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19. Începând de mâine (miercuri - n.red.), persoanele care vor să se imunizeze se pot vaccina la liber, fără programare, direct din mașină, în primul centru de tip Drive Thru, deschis în parcarea de la Metro Berceni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În total, 6.000 de oameni vor putea fi vaccinați, în fiecare lună, în acest centru, unde se va administra serul produs de Pfizer-BionTech”, anunță primăria într-un comunicat remis SpotMedia.ro.

Centrul se deschide miercuri la ora 14:30. La eveniment vor participa edilul sectorului, Daniel Băluță, dar și prefectul Capitalei, Alin Stoica, și medicul Alexandru Rafila.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat luni că se vor deschide și alte centre de vaccinare împotriva COVID-19 de tip drive-thru.

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇