Capitala va avea noi centre de vaccinare drive-thru

Capitala va avea noi centre de vaccinare drive-thru

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat luni că se vor deschide alte centre de vaccinare împotriva COVID-19 de tip drive-thru.

„Mall Vitan e o locaţie, Cora Pantelimon e o locaţie şi poimâine se va deschide la Metro Metalurgiei în Sectorul 4”, a spus Alin Stoica, într-un clip video postat pe pagina lui de Facebook, cu prilejul participării sale, alături de primarul Ciprian Ciucu, la inaugurarea celui de-al doilea centru de vaccinare de tip drive-through din Sectorul 6, în parcarea Plaza România.

Cu Mihaela Stefan, Ciprina Ciucu si Alex Gadiuta la noul Drive through din Sectorul 6.Cel mai bine dotat din cate am…

Publicată de Alin Stoica pe Luni, 17 mai 2021

În opinia sa, Sectorul 6 reprezintă un exemplu de bune practici, având în vedere că este al doilea drive-thru deschis într-un interval destul de scurt de timp.

„Am beneficiat de sprijin şi din zona privată şi din partea instituţiilor statului, avem Anchor, care ne-a ajutat nu doar aici, dar şi pentru Sectorul 3. Şi acolo se va deschide un drive-through şi le mulţumesc din nou marilor comercianţi, cel puţin în zona asta, Jandarmeriei, care ne ajută şi ei cu corturi şi cu alte instrumente”, a precizat Alin Stoica.

Stoica a menţionat că ritmul vaccinării a avut o mică încetinire în acest weekend, însă şi-a exprimat speranţa că îşi va reveni prin intermediul centrelor drive-through.

În alta ordine de idei, el a afirmat că şcolile ar putea să se redeschidă de miercuri pentru toţi elevii din Bucureşti, dacă rata de infectare cu COVID-19 la mia de locuitori rămâne marţi pe un trend descendent.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇