Zeci de taximetriști, inclusiv străini angajați în România, au format cozi la vaccinare la un centru drive thru din Arad (Video)

Zeci de taximetriști, inclusiv străini angajați în România, au format cozi la vaccinare la un centru drive thru din Arad (Video)

Zeci de taximetriști din Arad s-au organizat și au mers împreună să se vaccineze la un centru drive thru din parcarea unui hipermarket.

Ei s-au întâlnit în fața primăriei și de acolo au plecat împreună spre centrul de vaccinare.

"Având în vedere că transportăm pasageri, aproximativ 20-25 de persoane în cazul meu, consider că este o măsură de protecție, în primul rând a mea, a familiei mele și a celor cu care intru în contact", a declarat unul dintre șoferi, pentru Digi24.

Printre aceștia s-au numărat și străini care lucrează în România.

ADVERTISING

 "Sunt din Sri Lanka și sunt taximetrist în România. Facem acest lucru pentru că în situația actuală este obligatoriu", a precizat alt şofer.

Unul dintre medicii care vaccinează la drive thru a spus că oamenii care vin aici sunt încântaţi că se pot vaccina fără programare.

"Până acum nu am avut reacții adverse post vaccinare, lumea este foarte încântată de acest centru, deoarece poate să vină fără programare, este foarte facil pentru ei, se vaccineaza direct în mașină, după care pleacă acasă", a spus acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Viceprimarul  Lazăr Faur a lăudat inițiativa taximetriștilor.

"Astăzi avem și sprijinul taximetriștilor. Au venit alături de noi și cei care ne transportă zi de zi acolo unde avem treabă pentru a da un semnal de încredere și pentru a-i convinge și pe cei care încă ezită că soluția este vaccinarea", a spus viceprimarul.

Vaccinare taximetriști la Arad
Declarație medic vaccinare taximetriști

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇