Primarul din Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica dezbrăcată în timp ce o pedepsea, condamnat definitiv într-un alt dosar penal

Primarul din Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica dezbrăcată în timp ce o pedepsea, condamnat definitiv într-un alt dosar penal

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care este cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată şi în genunchi, a fost condamnat definitiv în alt dosar penal.

Este vorba despre un caz în care a fost trimis în judecată pentru că a refuzat să sufle în etilotest și să îi fie prelevate mostre biologice, notează Știrile Pro TV.

Astfel, Curtea de Apel Cluj a respins apelul formulat de Ogâgău, la sentinţa dată în luna iulie de Judecătoria Năsăud, când a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

ADVERTISING

″În baza art. 421 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală, respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul O. T. împotriva sentinţei penale nr. 95/09.07.2020 a Judecătoriei Năsăud.

În temeiul art. 275 alin. 2 Codul de procedură penală, obligă apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare ocazionate de soluţionarea apelului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.10.2020″, a decis instanța.

Acest dosar a fost înregistrat la Judecătoria Năsăud în decembrie 2018, iar sentinţa a fost dată după un an şi jumătate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Primarul a câștigat un nou mandat

Amintim că Traian Ogâgău a câştigat, la alegerile din septembrie, cel de-al doilea mandat de primar al oraşului-staţiune Sângeorz Băi din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Primarul este cercetat într-un alt dosar privind rele tratamente aplicate minorului, pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată şi în genunchi.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇