Primarul din Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica dezbrăcată în timp ce o pedepsea, a câştigat un nou mandat: Deci, i-am ciuruit

Primarul din Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica dezbrăcată în timp ce o pedepsea, a câştigat un nou mandat: Deci, i-am ciuruit

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, cecetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, a câştigat încă un mandat.

”Deci, i-am ciuruit”, a afirmat primarul, care a ieşit apoi în faţa sediului primăriei unde s-au adunat sute de oameni care au cântat, au ascultat muzică şi l-au felicitat. Niciuna dintre persoanele prezente nu a purtat mască de protecţie şi nu s-a păstrat distanţa.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a câştigat încă un mandat, anunţul fiind făcut pe pagina sa de Facebook.

În filmare se vede cum zeci de persoane sunt în interiorul Primăriei, fără a purta mască de protecţie.

”Deci, i-am ciuruit”

Când a fost anunţat că a câştigat alegerile, prezentându-i-se rezultatele pe diferite secţii de votare, Ogâgău a firmat: ”Deci, i-am ciuruit”.

Ulterior, Ogâgău a ieşit în faţa Primărei unde s-au strâns sute de localnici care aplaudau, îi scandau numele, ascultau muzică şi dansau, fără a respecta nicio măsură de distanţare fizică sau de protecţie sanitară.

”Astăzi este o nouă zi istorică pentru oraşul ostru. Vreau să felicit toţi competitorii şi să le transmitem să le fie ruşine pentru campania pe care au făcut-o şi pentru modul mârşav. Tot ce a fost mai greu a trecut, rezultatele finale încă nu le ştim, dar un lucru este clar: Am reuşit împreună”, a afirmat primarul, în uralele mulţimii.

Primarul este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!