PNL anunță că a câștigat și Ploieștiul

PNL anunță că a câștigat și Ploieștiul

Alegerile pentru Primăria Municipiului Ploiești au fost câștigate de Andrei Volosevici (PNL).

Volosevici a fost anunţat, duminică, seară, de către liberalii prahoveni, drept câştigător al funcţiei de primar al Ploieştiului, deputatul Roberta Anastase arătând că prin votul din cadrul acestui scrutin „s-a făcut dreptate”, arată AGERPRES.

"Este un moment foarte fericit pentru noi la Ploieşti, un moment în care noi considerăm că s-a făcut dreptate, iar ploieştenilor de astăzi li se redă cel mai bun primar pe care l-au avut în ultimii 30 de ani. Îl felicit pe Andrei Volosevici, câştigătorul din această seară şi omul de la care de astăzi se aşteaptă foarte multe lucruri", a spus Anastase, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Andrei Volosevici.

ADVERTISING

Mi-e frică, pentru că votul de astăzi a arătat foarte clar încrederea ploieştenilor pe care niciodată nu îmi voi permite să o trădez. Arată foarte clar aşteptările despre ceea ce înseamnă un oraş modern, un oraş în care lucrurile să fie normale şi cred că din momentul ăsta începe adevărata luptă pentru a demonstra că nu au fost înşelaţi în votul lor. Logica este simplă: normalitate, forţă la judeţ, şi sunt convins că vom avea, lucru constructiv, respect pentru fiecare vot, indiferent de coloratură politică. Pot să învăţ de la oricine (…) şi să preiau o idee care este absolut în regulă şi o voi face. Numai prin construcţie şi prin acest respect pentru toată lumea, că vorbim de oamenii din administraţie sau de alte partide politice, vom putea construi de aşa manieră încât oraşul ăsta, în primă fază, să meargă către normalitate, ulterior să se dezvolte.

Andrei Volosevici
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Au mai candidat arhitectul Răzvan Enescu, din partea Alianței USR-PLUS, și viceprimarul Cristian Ganea, din partea PSD.

Ploieşti: PNL candidează cu un fost primar PD-L, trecut pe la ALDE, dar și pe la DNA. PSD și partidul lui Dan Voiculescu susțin candidatul lui Ponta

Doi foşti edili ai municipiului Ploieşti şi unul dintre viceprimarii în funcţie au candidat, alături de nou intraţi în politică, pentru a obţine funcţia de primar în unul dintre cele mai bogate, dar şi cele mai poluate oraşe ale ţării.

ADVERTISING

Toţi cei trei au schimbat partide politice şi au ocupat funcţii publice la nivel central sau local.

Conform unui sondaj dat publicităţii de PNL, candidatul liberal Andrei Volosevici, fost membru ALDE şi achitat pe fond într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA, era pe primul loc în preferinţele alegătorilor, urmat la mare distanţă de candidatul USR, nou intrat în politică.

Ciprian Ciucu câştigă cu 13 procente în faţa lui Gabriel Mutu

Daniel Băluţă câștigă detașat Primăria Sectorului 4 cu 55% din voturi – exit poll

Luptă strânsă la Primăria Sectorului 5: 2 candidați sunt la egalitate la exit-poll

Robert Negoiţă a câştigat Primăria Sectorului 3

Clotilde Armand câştigă Primăria Sectorului 1 cu 9 procente în faţa lui Dan Tudorache – rezultate exit poll

Nicuşor Dan câştigă la scor Capitala în faţa Gabrielei Firea – rezultate exit poll


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇