Primăria Capitalei confirmă perchezițiile de la Direcția de Urbanism. Nicușor Dan: Nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită, indiferent de funcția ocupată

Primăria Capitalei confirmă perchezițiile de la Direcția de Urbanism. Nicușor Dan:  Nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită, indiferent de funcția ocupată

Primăria Municipiului București a confirmat faptul că, miercuri, au avut loc percheziții ale Poliției Române în sediul PMB, la Direcția Generală Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, de unde s-au ridicat mai multe documente.

Perchezițiile au avut loc în contextul în care au fost formulate o serie de acuzații oficiale împotriva unor angajați ai Primăriei Capitalei cu privire la diverse autorizații de construire acordate în anii trecuți.

Reacția lui Nicușor Dan

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Există cooperarea deplină a Primăriei Capitalei pentru punerea la dispoziție a tuturor documentelor solicitate de către polițiști. Nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită, indiferent de funcția ocupată.

Am semnalat în mai multe rânduri că, în perioada precedentei administrații, s-au petrecut ilegalități în Primăria Capitalei. Personal, mă bucur că există astfel de verificări în probleme despre care vorbesc și pe care le semnalez de ani de zile”, a declarat primarul Nicușor Dan.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖