Platforma de vaccinare a programat, dintr-o eroare, un număr dublu de persoane față de capacitatea Spitalului Judeţean din Târgovişte

Platforma de vaccinare a programat, dintr-o eroare, un număr dublu de persoane față de capacitatea Spitalului Judeţean din Târgovişte

La centrul de vaccinare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte au aparut probleme după ce s-au prezentat mai multe persoane decât cele programate.

Conducerea spitalului a anunțat că este vorba despre o eroare a sistemului informatic.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Facem precizarea că, dintr-o eroare a sistemului informatic, numărul persoanelor programate pentru imunizare, în perioada 18-23 ianuarie 2021, este dublu, raportat la capacitatea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte”, a transmis conducerea Spitalului Judeţean, citată de Adevărul.

În aceste condiții, conducerea spitalului face apel la oameni să se prezinte strict la ora stabilită pentru vaccinare pentru a evita aglomerația.

Sursa citată menționează că, de la debutul campaniei, în judeţul Dâmboviţa au fost vaccinate în total 4.028 de persoane, iar în săptămâna 18-24 ianuarie 2021, au fost programate 4.362 de persoane.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!