Piedone a demolat noaptea chioșcurile ilegale de la stația de metrou Izvor

Piedone a demolat noaptea chioșcurile ilegale de la stația de metrou Izvor

Au fost demolate chișcurile amplasate ilegal în stația de metrou Izvor.

Potrivit G4Media, o firmă subordonată Primăriei Sectorului 5 a demolat magazinele în noaptea de marți spre miercuri.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Intervenția a avut loc după ce aceeași publicație a făcut rost de stenograme DNA, conform cărora edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, i-a pretins preşedintelui Sindicatului Liber din Metrou, Ion Rădoi, să-i dea „jumătate din spaţiile comerciale de la Izvor”.

Primăria Sectorului 3 şi cea a Sectorului 5 erau singurele care au refuzat să evacueze magazinele și tarabele amplasate ilegal de sindicatul de la Metrorex pe spațiul public.

La Sectorul 5 edilul Cristian Popescu Piedone ar fi întârziat în mod intenţionat să demoleze chioşcurile.

Ulterior, primarul a spus că a fost o glumă.

Iată aici mai multe detalii despre acest subiect - Piedone i-a cerut lui Rădoi ”o jumate de staţie la Izvor” pentru a nu demola chioșcurile (Stenograme DNA) Primarul susţine că a făcut un "spirit de glumă"

Săptămâna trecută, preşedintele Sindicatului Liber Metrou, Ion Rădoi, a fost plasat sub control judiciar de procurorii DNA, după ce a fost audiat într-un dosar vizând infracţiuni de corupţie.

Citește și:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!