Parchetul Capitalei a preluat ancheta în cazul Victor Babeş şi Poliţia audiază azi personalul medical. Cine sunt victimele

Parchetul Capitalei a preluat ancheta în cazul Victor Babeş şi Poliţia audiază azi personalul medical. Cine sunt victimele

Ancheta în cazul decesului celor trei pacienţi de la Spitalul Victor Babeş a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

A fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări in rem pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Reprezentanţi ai Parchetului au declarat pentru Agerpres că luni noapte au fost audiate şapte persoane, printre care managerul spitalului şi personal tehnic.

Audierile vor continua, marţi, la Poliţia Capitalei, cu membri ai personalului medical.

ADVERTISING

Victimele tragediei de la Victor Babeș sunt 3 femei

Cele trei persoane care au murit luni seara după ce instalaţia de oxigen a unităţii mobile ATI de la Spitalul Victor Babeş s-a defectat sunt femei cu vârste între 63 şi 84 de ani.

Cadavrele au fost transportate la INML iar TIR-ul ATI a fost sigilat, anunţă Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

”La data de 12.04.2021, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul Omoruri, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în aceeaşi zi, 3 pacienţi internaţi în Unitatea Terapie Intensivă Mobilă din curtea Spitalului Clinic "Victor Babeş" Bucureşti au decedat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La faţa locului s-a deplasat echipa complexă, formată din poliţişti ai Serviciului Omoruri, specialişti ai Serviciul Criminalistic şi medic legist. În unitatea de terapie intensivă mobilă au fost identificate cadavrele a 3 persoane, femei, cu vârstele de 84 de ani, 74 de ani şi respectiv 63 de ani”, a precizat marţi dimineaţă Poliţia Capitalei.

Citește mai multe informații despre tragedia de la Victor Babeș:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇