Pagina de Google a castelului prinţului care l-a împuşcat pe Arthur a fost bombardată cu mesaje de la români, care i-au scăzut dramatic rating-ul

Pagina de Google a castelului prinţului care l-a împuşcat pe Arthur a fost bombardată cu mesaje de la români, care i-au scăzut dramatic rating-ul

Internauții români nu au rămas impasibili în cazul ursului Arthur, ucis de un prinţ din Liechtenstein.

Ei au luat cu asalt pagina de Google a Castelului din Riegersburg, ce aparține prințului Emanuel von und zu Liechtenstein, cel care l-a împușcat mortal pe Arthur.

Românii au dat review-uri de o stea (dintr-un maximum de 5) și au lăsat comentarii negative.

Majoritatea comentariilor lăsate sunt ”Arthur”, ”rușine”, ”oribil” sau ”Arthur România”.

reviews

Acum, castelul are aproape 4.300 de review-uri, iar cele mai noi sunt de o singură stea!

ADVERTISING

Proprietatea prințului avea până ieri peste 2.000 de recenzii, majoritatea pozitive.

În acest moment, nota atracției turistice este 3,7 (din 5, nota maximă). Potrivit G4Media, ratingul proprietății a scăzut de la 4,6, în doar câteva ore.

Context

Arthur, cel mai mare urs din România, a fost împușcat de un prinț, care a primit aprobare specială din partea României, acuză Agent Green.

Este vorba despre prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, care a venit în România în luna martie pentru a împușca urși la noi în țară. Totul s-a întâmplat în județul Covasna.

ADVERTISING

Cei de la Agent Green au și inițiat o petiție numită STOP vânătorii de trofeeO puteți semna aici.

Ulterior, ministrul Mediului, Barna Tanczos, a declarat că nu s-ar hazarda să spună că este cel mai mare urs din România.

”Nu aș vrea să comentez dacă a fost cel mai mare sau a fost cel mai mic, dacă îl chema Arthur sau îl chema Ioniță”, a declarat ministrul.

Și premierul Florin Cîţu a afirmat, întrebat miercuri despre Arthur, că se pare că unele informaţii din spaţiul public nu sunt corecte şi „se pare că nu este cel mai mare urs”.

ADVERTISING

Citește și analiza realizată de Emilian Isăilă pe această temă. Ursul Arthur, o nouă victimă a corupției din România

Iată mai multe detalii pe acest subiect:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇