Orașul Iași intră în scenariul galben: Se redeschid restaurantele, cafenele și sălile de spectacole

Orașul Iași intră în scenariul galben: Se redeschid restaurantele, cafenele și sălile de spectacole

Municipiul Iași reintră în scenariul galben, după ce rata de infectare a ajuns, în ultimele 14 zile, la 1,68 de cazuri la mia de locuitori.

Așadar, de sâmbătă este permisă activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor, inclusiv cele din interiorul hotelurilor și pensiunilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, între orele 6.00-23.00, se arată în hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași, citată de Bună Ziua Iași.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Se deschid și cinematografele, instituțiile de spectacole și/sau concerte cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Este permisă activitatea cu publicul a operatorilor licențiați în domeniul jocurilor de noroc fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu respectarea orarului de lucru stabilit.

Sunt în continuare interzise în aer liber spectacolele de tipul drive-in, spectacolele, concertele, festivalurile publice și private sau alte activități şi evenimente culturale.

Măsura intră în vigoare începând cu ora 00:00 a zilei de 27.02.2021 până la ora 24:00 a zilei de 12.03.2021.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro