O tânără suspectă de Covid a fost luată cu ambulanța de pe plaja din Eforie

O tânără suspectă de Covid a fost luată cu ambulanța de pe plaja din Eforie

O femeie de 28 de ani este suspectată de infectare cu noul coronavirus după ce i s-a făcut rău pe plaja din Eforie Nord şi a fost nevoie de intervenţia paramedicilor de la punctul de prim-ajutor din staţiune.

Ea a fost evaluată medical şi prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat că paramedicii au fost solicitaţi să intervină la o femeie care se afla pe plaja din Eforie şi căreia îi era rău. 

ADVERTISING

“Paramedicii SMURD care încadrează şenilata de la punctul de prim-ajutor din Eforie Nord au fost solicitaţi de salvamari să intervină la o persoană care prezenta stare de rău pe plajă. Colegii s-au deplasat la faţa locului cu şenilata şi au preluat o femeie în vârstă de 28 de ani pe care au transportat-o la cort, acolo unde aceasta a fost evaluată medical”, a spus Ana Maria Stoica. 

Cazul tinerilor cu Covid din Vaslui, care s-au distrat pe litoral: Pacientul zero nu a mai ajuns la spital, un părinte e supărat că și-au întrerupt vacanța din cauza ”acestei mascarade”

ADVERTISING

Oficialul ISU Dobrogea a precizat că femeia prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus şi a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. 

“Întrucât prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus, a fost solicitat în sprijin un echipaj de prim-ajutor care a venit şi transportat pacienta la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

Facem menţiunea faptului că salvatorii constănţeni au fost echipaţi corespunzător pe toată durata misiunii”, a subliniat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. 

ADVERTISING

Femeia este din judeţul Suceava. Ea urmează să fie testată şi medicii vor stabili dacă este sau nu infectată cu Covid-19.

Iată unde trebuie să porți mască pe litoral


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇