O rachetă antigrindină a căzut într-o curte din Vrancea. Este a doua oară când se întâmplă

O rachetă antigrindină de circa jumătate de metru a căzut într-o curte din comuna Bilieşti, judeţul Vrancea. Este pentru a doua oară când proprietarul acestei gospodării se trezeşte în curte cu un astfel de obiect.

Potrivit primarului Vasile Chiriţă, marţi după-amiază, în timpul unei ploi torenţiale, racheta a căzut în curtea unei gospodării, la circa 2-3 metri de casă, iar în urma impactului a rămas o gaură în ciment.

"Este a doua oară când cade în aceeaşi zonă. Exact în aceeaşi curte. Ferească Dumnezeu, dacă era omul acolo, o putea păţi, dacă pica pe casă îi găurea casa.

ADVERTISING

A rămas o parte din ea, din rachetă, ea nu s-a dezintegrat cum se întâmplă de obicei, a căzut şi partea care trece prin nor, focosul care o împinge. Era explodat, dar putea fi o nenorocire.

Omul e supărat (…). Pe de altă parte, dacă nu se trăgea cu rachetele, noi am fi fost acoperiţi de gheaţă. Termină piatra totul. Problema e că aceste rachete trebuie să cadă pe câmp, nu în curţile oamenilor", a declarat, miercuri, primarul din Bilieşti.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇