O mașină a plonjat cu totul într-o groapă uriașă prost semnalizată, în București (Galerie foto)

O mașină a plonjat cu totul într-o groapă uriașă prost semnalizată, în București (Galerie foto)

O tânără a căzut cu mașina, marți seară, într-o groapă uriașă făcută carosabil, pe Bulevardul Doamna Ghica din Capitală.

Groapa era încercuită cu un gard, însă din cauza aburului gros ce iese din ea acesta nu era vizibil noaptea, din sensul din care venea mașina respectivă, astfel că a plonjat cu totul.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Mașina a fost avariată, dar, din fericire, femeia a scăpat fără răni. Ea a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ.

”Veneam din dreapta, era foarte mult abur și n-am mai avut timp să pun frână. Dar am avut noroc și n-am pățit nimic. Nu era nici semnalizat, nimic. N-am avut cum să văd, pur și simplu. Nu merg de obicei pe aici”, a spus tânăra, potrivit Digi24.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Polițiștii au început o anchetă, vor verifica cine este responsabil de această lucrare și dacă semnalizarea a fost făcută corect astfel încât groapa să poată fi observată din timp de șoferi.

Cetățenii arată cu degetul spre Termoenergetica, compania neagă

Potrivit informațiilor transmise de cetățeni pe grupul de Facebook Radu Mihaiu primarul Sectorului 2, groapa nu este presemnalizată.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

”Bună seara, zilele trecute am întrebat ce putem face cu lucrările/săpăturile făcute de RADET de pe Doamna Ghica, chiar în dreptul trecerii de pietoni de la RPG. Din cauza aburului dens care iese din aceste gropi viața cetățenilor este pusă în pericol.

Chiar în această seară o domnișoară a plonjat cu mașina în această uriașă groapă. Menționez că nu există presemnalizare și nici lumini intermitente. Noi, cetățenii, suntem activi și prezenți, semnalăm aceste probleme, ideea este că nu sunt rezolvate”, a scris bucureșteanul.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Aburul gros ar confirma că este vorba de o lucrare la țevile prin care trece apa caldă, dar Termoenergetica neagă. Reprezentanții companiei municipale susțin că lucrarea face parte din şantierul pentru Pasajul Doamna Ghica şi că responsabilitatea asigurării siguranţei pe şantier aparţine firmei care se ocupă de lucrări.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro: