Nicușor Dan a numit-o iar pe Dorina Lazăr la conducerea Teatrului Odeon, după ce fusese demisă de Firea

Nicușor Dan a numit-o iar pe Dorina Lazăr la conducerea Teatrului Odeon, după ce fusese demisă de Firea

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, joi, că a numit-o pe Doina Lazăr la conducerea Teatrului Odeon, după ce aceasta a fost demisă în 2017, iar anul trecut a câştigat procesul cu Primăria Capitalei pe această speţă.

„Am semnat ieri dispoziția privind reintegrarea doamnei Dorina Lazăr pe postul de manager al Teatrului Odeon, aflat în subordinea Primăriei Capitalei.

Dorina Lazăr a fost demisă abuziv din această funcție în 2017, iar anul trecut a câștigat procesul cu primăria pe această speță", a scris Nicușor Dan pe Facebook.

ADVERTISING

Edilul a precizat că, în ciuda deciziei instanței, fosta conducere a primăriei nu a numit-o pe Doina Lazăr din nou la conducerea teatrului.

"În ciuda deciziei definitive a instanței, fosta conducere a PMB n-a făcut nimic pentru a pune în aplicare hotărârea judecătorească, lucrurile trenând excesiv.

Am vorbit astăzi la telefon cu Dorina Lazăr și m-am bucurat să-i pot da vestea bună pe care o aștepta de atâta vreme: începând de azi, este din nou managerul Teatrului Odeon. Îi doresc mult succes!" a încheiat primarul general mesajul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În august 2017, PMB, condusă atunci de Gabriela Firea, a anunțat încetarea contractului de management la Teatrul Odeon în cazul Dorinei Lazăr "ca urmare a nerespectării clauzelor contractuale". Însă anul trecut, Doina Lazăr a câștigat procesul cu primăria.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇