Momentul în care forțele speciale ucrainene intră în tranșeele rușilor de pe frontul de sud (Video)

Momentul în care forțele speciale ucrainene intră în tranșeele rușilor de pe frontul de sud (Video)

Forțele de Operațiuni Speciale ale Ucrainei au pătruns în tranșeele inamicului și au lichidat orice rezistență. Atacul a fost înregistrat de camera video de pe casca unui soldat ucrainean.

O unitate a forțelor speciale ucrainene a atacat pozițiile rușilor pe frontul de sud și a ucis zece soldați ruși, relatează Ukrainska Pravda.

"În sud, în timp ce executau o misiune, operatorii de la centrul marin cu destinație specială au putut pătrunde în spatele inamicului. Grupul de luptă constituit din soldați ai Forțelor de Operațiuni Speciale a luat prin surprindere inamicul", a transmis pe Telegram unitatea din cadrul armatei Ucrainei.

ADVERTISING

Atacul a fost înregistrat de camera video montată pe casca unui militar ucrainean. Imaginile conțin secvențe care pot fi tulburătoare.

Воїни ССО України з тилу зайшли в окопи противника на Південному напрямку і знищили 10 окупантів.

Luptătorii ucraineni avansează în labirintul de tranșee săpate de ruși și elimină rapid fiecare inamic întâlnit, până când nu mai întâmpină nicio rezistență.

"Luați prin surprindere, câțiva soldați ruși au încercat să opună rezistență. Dar, după cum puteți vedea în înregistrarea făcută de unul dintre soldații noștri, totul a fost în zadar", se arată în mesajul postat de forțele speciale ucrainene.

ADVERTISING

Forțele armate ucrainene au mai prezentat imagini filmate în timpul luptelor din tranșeele inamicului. O unitate de voluntari bieloruși afiliată armatei ucrainene a difuzat în luna mai înregistrarea video făcută de camera montată pe casca unui soldat în timpul unei operațiuni de curățare a tranșeelor săpate de ruși lângă Bahmut.

Unitatea a primit ordinul să înainteze în tranșee, să distrugă efectivele inamice, să ocupe și să securizeze o importantă linie strategică. "Misiune îndeplinită", este mesajul postat lângă înregistrarea distribuită pe Telegram.

ADVERTISING

O altă înregistrare video, realizată de o dronă și difuzată pe Twitter redă momentul în care un singur soldat ucrainean, cu indicativul de apel "Chinaz", din Brigada Mecanizată 30, reușește să lichideze șase militari ruși într-o luptă purtată în tranșeele de lângă Bahmut.

Iar în aprilie camera video de pe casca unui soldat ucrainean a surprins luptele feroce de lângă Bahmut, unde comandantul unui mic grup de militari ucraineni a rezistat eroic în fața asaltului rușilor.

Battle of the "Honor" company of the "Da Vinci Wolves" battalion for the last road to Bakhmut!

Deși erau atacați intens cu focuri de armă și cu grenade, ucrainenii nu au cedat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇