Ministrul Turismului, despre stațiunile din Bulgaria: E bine unde proprietarii sunt cetățeni germani, nu și unde sunt slavi

Ministrul Turismului, despre stațiunile din Bulgaria: E bine unde proprietarii sunt cetățeni germani, nu și unde sunt slavi

Ministrul Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, spune că nota pe care o acordă litoralului românesc este „peste opt”. Întrebat pe ce își bazează aprecierea, el a indicat numărul de turiști din ultimul week-end.

„Nota, per ansamblu, ar trebui să fie peste opt. Dacă facem o comparație cu anul trecut, spre exemplu în trei situații, la Constanța, Eforie Nord și la Mamaia, plajele lărgite nu puteau fi folosite, iar acum pot fi folosite.

Pe de altă parte, anul acesta șase plaje au distincția Steagul albastru, distincție internațională. Sunt doar câteva dintre exemplele pe care le pot da”, a declarat ministrul, luni, la Antena 3.

ADVERTISING

El îi îndeamnă pe români să petreacă pe litoralul românesc într-un număr cât mai mare și afirmă că nici la bulgari „nu e totul perfect”.

„Inclusiv la vecinii de la sud nu e totul perfect. Sunt situații și situații. O concluzie generală este că acolo unde administratorii au rămas cetățeni germani, serviciile oferite sunt în concordanță cu prețurile.

Acolo unde au ajuns să fie proprietari alți cetățeni, de regulă din partea slavă, serviciile nu mai sunt corespunzătoare”, mai spune ministrul Turismului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El caracterizează turistul român ca fiind „un turist educat, care știe să-și aprecieze pretențiile”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇