Ministerul Transporturilor promite că pasajul Mogoșoaia va fi gata anul acesta, cu 10 luni înainte de termen

Ministerul Transporturilor promite că pasajul Mogoșoaia va fi gata anul acesta, cu 10 luni înainte de termen

Autoritățile promit că inaugurarea pasajului Mogoșoaia va avea loc în acest an, cu 10 luni înainte de termen.

Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, afirmă că lucrările sunt în toi, iar 2021 este anul în care pasajul Mogoșoaia va fi dat în folosință.

”????????????????, ???????????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????????????????????
⚠️ Acum se lucrează la armarea și cofrarea suprastructurilor culeei și pilei spre Otopeni.
⚠️ Au fost realizate toate radierele și fundațiile zidurilor de sprijin spre Otopeni. Continuă armarea, cofrarea și turnarea acestora.
⚠️ A fost asfaltată breteaua spre Chitila, pe partea dreaptă. Și continuă realizarea zidului de protecție a poligonului de tragere în zona bretelei spre Chitila.
???????????? ???????????? ???????? ????????????????????????, ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????? ???????????????????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????? ???????????????????????? (???????? ???????????????????????????????????????????? ???????? ????????????????)”, a scris Irinel Ionel Scriosteanu pe Facebook.

????????????????, ???????????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? ⚠️ Acum se lucrează la armarea și cofrarea suprastructurilor...

Posted by Irinel Ionel Scriosteanu on Monday, January 25, 2021

Și ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, a declarat în urmă cu aproape două săptămâni, în cadrul primei sale conferinţe de presă de la investire, că printre proiectele de infrastructură care vor fi finalizate în acest an se numără și pasajul Mogoșoaia.

ADVERTISING

Anul trecut, în august, Asociaţia Pro Infrastructură a realizat o filmare pe șantierul pasajului rutier Mogoșoaia şi afirma că ritmul lucrărilor este mediocru.

Vă prezentăm în premieră o filmare aeriană cu pasajul rutier Mogoșoaia de la intersecția DNCB cu DN1A...

Posted by Asociația Pro Infrastructură on Wednesday, August 5, 2020

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇