Asociaţia Pro Infrastructură: Ritmul lucrărilor la pasajul rutier Mogoşoaia este mediocru

Asociaţia Pro Infrastructură: Ritmul lucrărilor la pasajul rutier Mogoşoaia este mediocru

Asociaţia Pro Infrastructură a realizat o filmare pe șantierul pasajului rutier Mogoșoaia şi susţine că ritmul lucrărilor este mediocru.

Reprezentanții asociaţiei consideră că este necesară o urgentare a etapelor, altfel nu se va rezolva problema traficului infernal nici în 2021.

Pro Infrastructură precizează că până acum nu s-a reușit nici măcar finalizarea bretelelor de la nivelul solului, astfel încât să poată fi continuate lucrările dinspre Otopeni.

ADVERTISING

”Vă prezentăm în premieră o filmare aeriană cu pasajul rutier Mogoșoaia de la intersecția DNCB cu DN1A București-Mogoșoaia: Din păcate, ritmul lucrărilor este unul mediocru!

Față de vizita noastră de la începutul lunii iulie constructorul Strabag nu a reușit să finalizeze bretelele de la nivelul solului prin care va fi deviat traficul de pe centura București, astfel încât să poată fi continuate lucrările la pila și culeea dinspre Otopeni.

Este necesară o urgentare a acestor etape, inclusiv relocarea utilităților. În caz contrar, nu vom reuși să scăpăm de traficul infernal pe care îl putem observa în imagini nici în 2021”, a transmis organizaţia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇