MAI ne învață cum să purtăm corect masca de protecție, cu ajutorul lui Șuier, celebrul câine polițist

MAI ne învață cum să purtăm corect masca de protecție, cu ajutorul lui Șuier, celebrul câine polițist

Ministerul de Interne îi învață pe cetățeni să poarte corect masca de protecție, cu ajutorul lui Șuier, celebrul câine al Poliției Române.

MAI a postat pe Facebook patru fotografii cu Șuier. În trei dintre ele cățelul poarta masca greșit, iar in cea de a patra masca este folosită corect.

Postarea a atras până acum sute de comentarii și aproape 4.000 de distribuiri.

Șuier
Foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne

Comentarii pro și contra

Unii dintre internauți au apreciat postarea și au mulțumit MAI pentru sfat:

ADVERTISING

Dacă Șuier poate, putem și noi!

Cea mai haioasă prezentare!! Păcat că multți nu înțeleg că este necesară!

Mulțumim din suflet Ministerului de Interne pentru paralela făcuta între animale și oameni. Postarea aceasta reflecta încă o dată respectul față de cetățeni

Sunt însă și persoane care nu sunt de acord cu metoda Ministerului de Interne de a-i învăța pe români să poarte corect masca de protecție.

Nici în glumă nu se fac asemenea aluzii pe seama cetățeniilor . Dacă pretindeți și cereți respectul nostru …RUȘINE!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acum ne mai faceți și câini!

Iubesc animalele și respect instituțiile statului. Dar postarea asta nu are sens

Oare numai mie mi se pare imaginea asta nepotrivită?!?

Sfaturi pentru MAI: Poate îi învață și pe jandarmi și polițiști sa o poarte OK

Totodată, sunt și foarte mulți internauți care consideră că, mai întâi de toate, polițiștii, jandarmii, dar și cei aflați în conducerea țării ar trebui învățați cum să poarte corect masca de protecție:

Poate trimiteți colajul și la poliție. Nu de alta, dar meseria mă duce măcar o dată la câteva zile prin diverse sedii de poliție și cam 80% dintre polițiști se regăsesc în primele 3 fotografii

ADVERTISING

Poate îi învață și pe jandarmi și polițiști sa o poarte ok

Ce sfat util .. nouă ne arătați cum să ne punem botniță .. să nu comentăm .. M.A.I mai bine ne-ați arăta cum acționati și în cazul aleșilor .. aa dar ei sunt cei care sunt mai sus ca voi .. noi mai jos ca voi și uite așa .. legea se aplică doar celor de jos..

Este valabil și ptr cei din conducerea țării ?

MAI, trimite poza lui Johannis. Știu că poți. Apropo, de ce magistrații nu au aceleași restricții ca noi?E i sunt imuni și la boli?

Cine este Șuier

În 2018, Şuier a făcut parte din forţele de ordine mobilizate în Cluj-Napoca, la festivalul Untold, fiind antrenat să depisteze drogurile.

Lucian Bosânceanu, agent şef poliţie, povestea la acea vreme că îl are pe Șuier de când era pui și mărturisea că și-ar da viața pentru el.

”Îl am de pui, ne-am apropiat foarte bine, e partenerul meu. Am emoţii! Nu a ştiut să latre de mic şi de asta i-am pus numele de Şuier. Ce să zic, mă, tati?! Te iubesc! Detectare produse, ilegale toate, intervenţie, a participat la multe festivaluri, misiuni şi în ţară şi în străinătate. E partenerul meu! Eu îmi dau viaţa pentru el, el şi-o dă pentru mine. Nu mai sunt grade în poliţie, e partenerul meu egal”, povestea Lucian Bosânceanu.

Cei doi au participat la numeroase evenimente culturale, sportive, la festivaluri sau alte misiuni unde sunt solicitaţi.

Șuier s-a aflat și în dispozitivul de polițiști care l-a primit, anul trecut, pe papa Francisc la venirea sa în România.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇