”Măcelarul de la Groznîi” amenință Kievul că va fi ”eliberat” de ruși, ca multe alte orașe

”Măcelarul de la Groznîi” amenință Kievul că va fi ”eliberat” de ruși, ca multe alte orașe

Liderul cecen Ramzan Kadîrov avertizează că rușii nu au renunțat deloc la ideea de a prelua controlul capitalei Ucrainei.

”Măcelarul de la Groznîi” spune că va fi câștigat Mariupolul, Lugansk și Donețk vor fi ”complet eliberate”, iar apoi eforturile se vor concentra pe Kiev, potrivit Reuters.

”Va fi o ofensivă și nu doar în Mariupol, dar și în alte locuri, alte orașe și sate. În primul rând, Lugansk și Donețk vor fi complet eliberate și apoi vom cuceri Kievul și alte orașe”, a spus Kadîrov, într-un nou mesaj video pe canalul său de Telegram.

ADVERTISING

Liderul cecen s-a descris drept ”soldatul din teren al lui Putin” și a subliniat că nu există nicio îndoială în legătură cu Kievul.

Război în Ucraina, Ziua 47 - Vezi desfășurarea evenimentelor

Amintim că Ramzan Kadîrov a fost promovat în urmă cu două săptămâni în rang în cadrul armatei ruse de Vladimir Putin.

Liderul cecen s-a opus negocierilor de pace și a spus că ele nu au niciun rost, pentru că rușii ”vor termina ce au început” și vor distruge ”banderiștii, naziștii și sataniștii!”.

De altfel, el l-a criticat deschis pe Vladimir Medinski, consilierul lui Putin care a participat la negocierile de la Istanbul, după care au fost anunțate cele mai mari progrese.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇