Abia avansat de Putin în grad, Kadîrov cere oprirea negocierilor de pace: Să distrugem banderiștii, naziștii și sataniștii!

Abia avansat de Putin în grad, Kadîrov cere oprirea negocierilor de pace: Să distrugem banderiștii, naziștii și sataniștii!

Liderul cecen Ramzan Kadîrov spune că negocierile pentru pace ar trebui oprite.

”Opinia mea e că nu au niciun rost aceste negocieri. Cred că trebuie să terminăm ce am început. Să distrugem banderiștii, naziștii și sataniștii! Abia atunci e nevoie să decidem ce facem mai departe”, a spus nemilosul lider cecen, acuzat de nenumărate atrocități, potrivit Meduza.io.

Kadîrov tocmai a fost avansat luni în rang de locotenent-general al Armatei Ruse.

În aceeași zi, el s-a dus la Mariupol, cel mai afectat oraș, bombardat continuu de ruși de la începutul invaziei.

ADVERTISING

”Sfârșitul Mariupolului este aproape. În următoarele zile, orașul va fi cucerit și curățat de naționaliști și naziști. De aceea, a venit Ramzan în Mariupol, pentru a ridica moralul trupelor noastre”, a declarat Akhmen Dudayev, ministrul cecen al Politicilor Naționale, Relațiilor Externe și al Presei și Informațiilor.

La începutul lunii martie, Kadîrov a susţinut că se află la porțile Kievului, însă jurnaliştii de investigaţie au descoperit că acesta se afla, de fapt, în Groznîi, capitala Ceceniei.

ADVERTISING

Război în Ucraina, Ziua 34 - Vezi desfășurarea evenimentelor


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇