Elon Musk și-a schimbat numele, după ce Ramzan Kadîrov l-a chemat în Cecenia. Spune că-l bate pe Putin doar cu mâna stângă

Elon Musk și-a schimbat numele, după ce Ramzan Kadîrov l-a chemat în Cecenia. Spune că-l bate pe Putin doar cu mâna stângă

Șeful Tesla, Elon Musk, care l-a provocat recent pe Vladimir Putin la luptă corp la corp pentru Ucraina, și-a schimbat numele de pe Twitter în „Elona Musk”, în urma unui schimb de mesaje cu liderul cecen Ramzan Kadîrov, care este prieten cu președintele Rusiei.

Kadîrov, care anunța recent că este în Ucraina, pentru a lupta alături de armata rusă, i-a răspuns lui Elon Musk la provocarea adresată lui Vladimir Putin.

Liderul cecenilor i-a răspuns pe Telegram, pentru că Twitter este blocat în Rusia, dar Musk a preluat mesajul și l-a tradus.

El îi transmite lui Musk că nu are nicio șansă într-o luptă cu Putin și i-a recomandat să vină în Cecenia să se antreneze, însă va pleca de acolo ”Elona” în loc de ”Elon”.

Șeful Tesla i-a mulțumit lui Kadîrov pentru invitație, dar a precizat că antrenamentele din Cecenia i-ar oferi un avantaj prea mare în fața lui Putin.

„Dacă îi este frică să lupte, voi fi de acord să folosesc doar mâna stângă și nici măcar nu sunt stângaci”, a spus el, într-un mesaj pe care l-a semnat „Elona”. Ulterior, și-a schimbat și numele de pe Twitter în „Elona Musk”.

Kadîrov este urmărit pe Telegram de peste 1 milion de oameni, în vreme ce Musk are 78 de milioane de urmăritori pe Twitter.

Acesta este și motivul pentru care șeful Tesla a pornit această cascadorie de PR pe Twitter: Atrage atenția lumii asupra războiului din Ucraina.

Război în Ucraina, Ziua 21 - Vezi desfășurarea evenimentelor


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇