Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin să se bată cu el, iar cine câștigă primește Ucraina

Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin să se bată cu el, iar cine câștigă primește Ucraina

Elon Musk, șeful Tesla și al SpaceX, cunoscut pentru mesajele lui extravagante pe Twitter, dar și pentru faptul că a trimis prompt sateliții rețelei sale Starlink în ajutorul Ucrainei, tocmai l-a provocat pe Vladimir Putin, președintele Rusiei, la luptă corp la corp, miza fiind Ucraina, care acum este asediată de armata rusă.

Mesajul său a primit rapid peste 100.000 de aprecieri și 10.000 de răspunsuri, care mai de care mai interesante.

Musk i-a scris lui Putin numele în rusă și a trimis mesajul către contul oficial de Twitter al Kremlinului. „Sunteți de acord cu această luptă?”, a întrebat șeful Tesla, tot în limba rusă.

ADVERTISING

Din păcate, Twitter și celelalte rețele de socializare au fost blocate deja în Rusia, deci rușii nu vor ajunge să vadă mesajul lui Elon Musk, însă îl vede restul planetei.

Mulți utilizatori l-au lăudat pentru curaj, dar alții i-au reamintit că Putin a făcut judo și a fost în KGB.

Mihail Fedorov, tânărul ministru pentru Transformare Digitală din Ucraina, care l-a convins recent pe Elon Musk să trimită rețeaua de sateliți Starlink în ajutorul țării sale, a profitat de ocazie și a comentat că Musk ar putea să-l trimită pe Putin pe Jupiter, cu referire la o campanie inedită de strângere de fonduri pentru Ucraina: Send Putin to Jupiter.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇