Daniel Pancu, demis de Superbet după ce i-a lăudat pe cecenii care-și pot omorî femeile oricând: "Noi nu putem să mai fim niciodată ca ei! Îl respect enorm pe Kadîrov"

Daniel Pancu, demis de Superbet după ce i-a lăudat pe cecenii care-și pot omorî femeile oricând: "Noi nu putem să mai fim niciodată ca ei! Îl respect enorm pe Kadîrov"

Fostul internațional Daniel Pancu a rămas fără contractul de publicitate cu operatorul de jocuri de noroc Superbet după ce a acordat un interviu stupefiant în care a lăudat stilul de viață al cecenilor.

În cadrul acestui interviu, Daniel Pancu i-a lăudat pe cecenii care-și păstrează tradițiile, spunând că este de acord inclusiv cu faptul că își pot omori femeile oricând.

„Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs”, a spus Pancu pentru Fanatik.

ADVERTISING

De asemenea, Pancu, fost jucător la Terek Groznîi, a avut doar cuvinte de laudă la adresa liderului cecen Ramzan Kadîrov.

"Îl respect enorm pe Ramzan Kadîrov. Problemele cu războiul mă depășesc și nu vreau să fac comentarii politice. […] Eu nu știu de atentate sau crime, dar nu mă miră cu nimic. E un om foarte credincios și fidel legilor Islamului", a mai spus Pancu.

Drept urmare, Pancu a rămas fără contractul de publicitate cu compania Superbet.

"În urma unor declarații publice care contravin în totalitate valorilor brandului Superbet, conducerea companiei anunță încheierea oricărei colaborări cu Daniel Pancu, începând chiar de astăzi, 5 martie a.c. Ne delimităm cu fermitate de orice fel de declarații care, din ignoranță sau rea voință, nu țin cont de dramele trăite de poporul ucrainean. La fel de ferm ne delimităm de felul în care Daniel Pancu face referire la modul de a înțelege tradițiile cecene, asociindu-le cu acte de violență împotriva femeilor.

ADVERTISING

Toate campaniile în care este utilizată imaginea fostului nostru ambasador Daniel Pancu au fost oprite de la difuzare. Din considerente tehnice, pot exista unele întârzieri în implementarea acestei decizii, dar toți partenerii noștri din media ne-au asigurat că vor pune în practică hotărârea noastră în cel mai scurt timp.

Echipa Superbet este fondată pe un set de valori fundamentale, incompatibile cu ura și violența, de orice fel. Toate declarațiile lui Daniel Pancu sunt un derapaj major de la acest set de valori", a transmis compania.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!