La Craiova s-ar putea închide un centru de vaccinare cu AstraZeneca: Lumea nu mai vrea să se imunizeze

La Craiova s-ar putea închide un centru de vaccinare cu AstraZeneca: Lumea nu mai vrea să se imunizeze

Primarul orașului Craiova, Olguța Vasilescu, anunță că locuitorii orașului evită centrele de vaccinare AstraZeneca și autoritățile se gândesc să închidă unul dintre acestea. Oamenii au văzut tot felul de lucruri la televizor, sunt de înțeles, dar vaccinarea rămâne singura soluție, spune edilul șef.

„Ne gândim să închidem un centru AstraZeneca, lumea nu mai vrea să se vaccineze cu AstraZeneca, a văzut tot felul de informații la televizor. Oamenii sunt de înțeles”, a declarat Olguța Vasilescu, la Digi 24.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Primarul mai spune că vaccinarea reprezintă singura variantă pentru redeschiderea economiei.

Campania de vaccinare trebuie să fie mai agresivă, este opinia edilului.

„Totuși, economia nu va fi repornită dacă nu ne vaccinăm. Campania trebuie să fie mult mai agresivă. Dacă nu vaccinăm, economia nu se va deschide”, a precizat Vasilescu.

Din cauza interesului scăzut pentru vaccinare, autoritățile craiovene nu iau în calcul să deschidă un centru de vaccinare de tipul drive-thru.

„Nu ne gândim să deschidem drive-thru, nu este nevoie”, a precizat Olguța Vasilescu.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!