Jurnalistul NBC care i-a luat interviu lui Putin înainte de întâlnirea cu Biden a stat în carantină două săptămâni înainte

Jurnalistul NBC care i-a luat interviu lui Putin înainte de întâlnirea cu Biden a stat în carantină două săptămâni înainte

Jurnalistul NBC News, Keir Simmons, care l-a intervievat pe preşedintele Vladimir Putin înainte de întâlnirea sa cu Joe Biden la Geneva, a declarat că el şi echipa de filmare au stat două săptămâni în carantină.

„Vă mulţumim pentru timpul acordat, domnule preşedinte, am fost în carantină timp de două săptămâni, acesta este un interviu foarte important pentru noi”, a spus Keir Simmons.

Conversaţia cu NBC a fost primul interviu al lui Vladimir Putin cu mass-media americană în trei ani, din iulie 2018, când preşedintele rus a vorbit cu reporterul Fox News, Chris Wallace, înaintea unui summit cu Donald Trump la Helsinki, potrivit Forbes.

ADVERTISING

Putin a fost vaccinat împotriva coronavirusului în primăvară, dar nu a dezvăluit cu care dintre seruri.

Pe 4 iunie, el a vorbit personal la o sesiune plenară a Forumului Economic din Sankt Petersburg.

Participanţii la SPIEF au fost supuşi testării PCR în avans înainte de a ajunge la forum, iar cei care intenţionau să participe la sesiunea plenară au fost obligaţi să facă teste PCR suplimentare cu o zi înainte de întâlnire.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇