Iohannis: Tot mai mulți oameni vor să se vaccineze. Din vară putem spera la o viață normală

Iohannis: Tot mai mulți oameni vor să se vaccineze.  Din vară putem spera la o viață normală

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, după ce a vizitat centrul de vaccinare de la Romexpo, că este bucuros să constate că tot mai mulți români se imunizează.

El a precizat că săptămânile următoare România va primi mai multe doze, astfel că se vor putea vaccina și mai multe persoane.

”Am vizitat centrul de vaccinare de la Romexpo, este o realizare notabilă. Îi felicit pe cei care s-au implicat, primăria de sector, DSP, prefectura și toți cei care au înteles că e nevoie de un centru mare pentru vaccinare.

ADVERTISING

Mă bucur să văd că atmosfera se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze, e o schimbare de atitudine pe care o salut, în săptămânile următoare, vor veni mai multe doze si vor veni tot mai mulți oameni să se vaccineze.

În această săptămână vaccinarea la centru începe efectiv, vor crește gradual capacitatea de vaccinare toate centerele”, a spus Iohannis.

Vaccinarea singură nu termină pandemia

Șeful statului e optimist și afirmă că dacă, pe lângă vaccinare, respectăm restricțiile impuse, din vară putem spera la o viață normală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Avem speranța ca până în vară să avem suficiente persoane vaccinate pentru a termina cu această pandemie. Dar vaccinarea singură nu termină pandemia, e nevoie de respectarea cu strictețe a tuturor măsurilor impuse.

Ne dorim să ne întoarcem cât mai repede la o viată cât mai aproape de normal, dar e important să respectăm restricțiile și 60-70% din populație să se vaccineze pentru ca din vară să ne întoarcem la o viață normală”, a precizat Klaus Iohannis.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇