Incendiul de la hala cu deşeuri de la Brazi nu a fost stins nici până acum. Înăuntru era o persoană decedată

Incendiul de la hala cu deşeuri de la Brazi nu a fost stins nici până acum. Înăuntru era o persoană decedată

Pompierii continuă să intervină joi dimineaţă la incineratorul de deşeuri de lângă Ploieşti, la peste 24 de ore de la izbucnirea unui puternic incendiu care a afectat o suprafaţă de peste 4.000 de metri pătraţi.

De asemenea, în zona afectată de foc a fost găsită decedată şi persoana care se presupune că se află la originea incendiului.

”Se dă în continuare cu apă, iar în momentul de faţă nu mai sunt focare vizibile, însă cu siguranţă arde mocnit pe dedesubt, acolo unde nu avem acces să ajungem cu apă. Colegii au pătruns în zona afectată, acolo unde am presupus că poate fi persoana şi au găsit-o”, informează ISU Prahova.

ADVERTISING

Incendiul de pe platforma incineratorului SC ECO BURN SRL din localitatea Brazi, judeţul Prahova, a fost anunţat la 112 miercuri, la ora 2:45.

Potrivit declaraţiei şefului Gărzii de Mediu, au ars peste 500 de tone de vopseluri, tonere, uleiuri, diferite deşeuri din zona spitalicească, medicamente expirate.

Incineratorul deţine autorizaţie de securitate la incendiu din anul 2011, cu obiect de activitate ”hală incinerator deşeuri periculoase”.

Ultimul control a fost în data de 08.01.2021, ocazie cu care s-au aplicat 2 amenzi în cuantum de 7.500 de lei pentru instalaţia de hidranţi care nu funcţiona şi diminuarea gabaritului căilor de evacuare prin amplasarea de pubele la intrarea în hală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇