Incendiu puternic la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani, dat în urmărire internaţională

Incendiu puternic la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani, dat în urmărire internaţională

Un incendiu puternic a izbucnit, joi după-amiază, la fosta fabrică de ţigări a omului de afaceri Zaher Iskandarani, care a fost dat în urmărire internaţională, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru contrabandă cu ţigări.

Una dintre halele fabricii, care se află în localitatea Săcălaz, lângă Timişoara, în care au fost depozitate jocuri electronice, a luat foc, iar pentru zona respectivă a fost transmis mesaj RO-Alert din cauza degajării mari de fum.

Pompirii anunţă că există pericol de extindere la un compartiment al halei în care este depozitat azotat de amoniu lichid şi alte pesticide

ADVERTISING

”Incendiul se manifestă într-un compartiment al unei hale de aproximativ 1.600mp. Arde aparatură electronică (aparate pentru jocuri de noroc), cu pericol de propagare la celalalt compartiment al halei, în care se afla depozitat azotat de amoniu lichid şi alte pesticide”, trasmite ISU Timiş.

La faţa locului intervin echipaje de popieri din mai multe localităţi.

După ce focul va fi stins, reprezentanţii ISU Timiş urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Zaher Iskandarani a fost condamnat în anul 2014 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul de contrabandă cu ţigări în care a fost judecat pentru că a prejudiciat statul cu aproximativ două milioane de lei.

ADVERTISING

Iskandarani, care a avut mai multe afaceri în zona Banatului, a fugit din ţară, fiind dat în urmărire internaţională.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇