Focare de COVID-19 la Institutul de Psihiatrie Socola și la Sfântul Spiridon din Iași

Focare de COVID-19 la Institutul de Psihiatrie Socola și la Sfântul Spiridon din Iași

DSP Iași a declarat focar de coronavirus la Institutul de Psihiatrie Socola, unde au fost confirmate zece cazuri – 7 pacienţi şi 3 cadre medicale. Un alt focar s-a înregistrat în secția de chirurgie plastică a Spitalului de Urgență „Sfântul Spiridon”.

Primul focar nou înregistrat este la Institutul de Psihiatrie Socola, secția de îngrijiri paliative, unde au fost confirmate zece cazuri - 7 pacienţi şi 3 cadre medicale. Pacienții confirmați sunt izolați în spital și monitorizați, iar cadrele medicale sunt izolate acasă și monitorizate de medicii de familie.

ADVERTISING

Focar și la „Sfântul Spiridon”

Un al doilea focar a fost declarat la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Spiridon” din Iași, unde la secția de chirurgie plastică au fost confirmate șase cadre medicale, acum izolate la domiciliu. Contacții direcți au primit decizii de carantină.

În ce privește focarul de la Centrul pentru Servicii Sociale Gulliver, au fost confirmate încă 12 persoane: șase salariați și șase beneficiari. Inițial, aici au fost confirmate 21 de persoane.

ADVERTISING

De asemenea, la Centrul de Reabilitare Neuropsihică din Hârlău, unde inițial erau infectate 26 de persoane, numărul acestora a crescut cu încă 51 de persoane, toate angajate.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇