Consiliul General al Capitalei a votat rectificarea bugetară. Nicușor Dan: Cei mai mulți bani merg la spitale

Consiliul General al Capitalei a votat rectificarea bugetară. Nicușor Dan: Cei mai mulți bani merg la spitale

Consiliul General al Capitalei a votat marți o rectificare bugetară pozitivă, de 33 de milioane de lei, a anunțat primarul Capitalei, Nicușor Dan.

El a precizat că cea mai mare parte din bani va ajunga la spitale, iar fonduri suplimentare au fost alocate şi la Administraţia Străzilor, precum şi pentru întreţinerea parcurilor.

”Azi în Consiliul General al Capitalei s-a votat rectificarea bugetară, aşa cum era de aşteptat şi de dorit pentru bucureşteni. E o rectificare bugetară pozitivă, de 33 de milioane de lei, cea mai mare parte din aceşti bani urmând să fie folosită pentru spitale.

ADVERTISING

De asemenea, fonduri suplimentare vor merge către Administraţia Străzilor, pentru întreţinerea parcurilor, pentru acoperirea costurilor în creştere cu iluminatul public din Capitală, dar şi pentru plata unor datorii din trecut.

Subliniez că această rectificare bugetară ne permite să reluăm în sfârșit lucrările pentru lărgirea Bulevardului Prelungirea Ghencea, operațiune care acum poate începe”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

El a ținut să mulțumească consilierilor USR PLUS, PNL și PMP.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Mulţumesc consilierilor generali ai USR PLUS, PNL şi PMP, care au înţeles că, dincolo de situaţia politică la nivel naţional, e foarte important să lucrăm în continuare, împreună, pentru interesul oraşului”, spune Nicuşor Dan.

Azi în Consiliul General al Capitalei s-a votat rectificarea bugetară, așa cum era de așteptat și de dorit pentru...

Publicată de Nicușor Dan pe Marţi, 7 septembrie 2021

Consilierii generali ai PSD nu au participat la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de marţi. Liderul social-democraţilor din CGMB, Aurelian Bădulescu, a motivat absența precizând că pentru primarul general, Nicuşor Dan, niciunul dintre proiectele iniţiate de PSD nu prezintă interes.

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇