Conducere militară la DSP Sibiu

Conducere militară la DSP Sibiu

Medicul colonel Daniel Chelcea va asigura conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) de la Sibiu, intrat, de luni, în carantină.

Aceasta a anunțat că va verifica personal situaţia din fiecare spital din judeţ, după ce îşi va intra în atribuţii miercuri dimineaţa.


„În primul rând o să fie o perioadă în care o să analizez resursele şi problemele şi greutăţile de acolo. Sper ca perioada asta să fie extrem de scurtă, cât de scurtă, în funcţie de ce găsesc.

O să merg pe teren, o să văd spitalele, o să văd pe cine ne putem baza, ce putem să facem acolo. Ca şi măsuri, când o să am o imagine clară, atunci o să discutăm despre ea", a precizat noul director DSP Sibiu, medicul colonel Daniel Chelcea.

Medicul Gabriel Budescu a demisionat vineri din funcţia de director general al DSP Sibiu, iar director adjunct a fost medicul Adela Morar.

Judeţul Sibiu rămâne pe primul loc în România în privinţa ratei de infectare, situată la 9 la mia de locuitori, iar în municipiul Sibiu, aflat în a doua zi de carantină, rata a crescut la 13,63 la mia de locuitori marţi.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇