Captură importantă de heroină în Bucureşti: Traficanţii au aruncat drogurile pe geam, la nasul poliţiştilor

Captură importantă de heroină în Bucureşti: Traficanţii au aruncat drogurile pe geam, la nasul poliţiştilor

Procurorii DIICOT au reținut 3 persoane, în București, pentru trafic de droguri de mare risc, trafic intern și internațional de droguri de risc și deținere fără drept de droguri de risc, în vederea traficării.

Doi dintre traficanţi vindeau heroină şi cocaină pe raza Sectorului 5, iar al treilea se ocupa cu comercializarea de canabis, achiziţionat din Spania.

Totodată, anchetatorii au capturat 1,2 kilograme de heroină, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza Sectorului 5, precum și suma de 5.950 de lei, se arată într-un comunicat DIICOT.

ADVERTISING

Procurorii au făcut 5 percheziții în Ferentari, unde au fost reținute 2 persoane.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, când au ajuns polițiștii la percheziție, unul dintre inculpați a aruncat heroina pe geamul apartamentului, într-un rucsac, care a căzut la picioarele oamenilor legii prezenţi lângă imobil.

Concomitent, a fost efectuată și o acțiune de prindere în flagrant a unui alt inculpat în timp ce ridica de la o firmă de curierat un colet, provenit din Spania, ce conținea aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ulterior, procurorii DIICOT au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuințele inculpatului. De aici au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder și două cântare de mare precizie.

În cursul zilei de astăzi, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇