Capitala s-a aflat, timp de aproape o oră, sub cod portocaliu de furtună: Mai multe străzi au fost inundate

Capitala s-a aflat, timp de aproape o oră, sub cod portocaliu de furtună: Mai multe străzi au fost inundate

Bucureștiul și județul Ilfov s-au aflat duminică, timp de aproximativ o oră, pana la 18.30, sub cod portocaliu de furtună.

Ploaia a creat, din nou, probleme în Capitală. ISU Bucureşti – Ilfov anunță că pompierii intervin deja în mai multe zone pentru scoaterea apei acumulate în curţi şi subsoluri.

”Ca urmare a emiterii avertizarii meteorologice cod portocaliu pentru municipiul Bucureşti şi unele localităţi din judetul Ilfov, ISUBIF a remis mesaj de informare a populaţiei prin intermediul panourilor electronice stradale şi prin reţelele de socializare”, a transmis, duminică, Isu Bucureşti – Ilfov.

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că pompierii intervin cu motopompe pentru extragerea apei acumulate în curţi şi subsoluri, pe strada Agricultori, strada Bujorului, strada Paris, Calea Grivitei şi strada Mahatma Gandhi.

Cea mai afectată zonă a municipiului București este Sectorul 1. Zonele cu probleme sunt: Bd Aviatorilor, str. Alexandru Constantinescu, str. mr. Av. Tănăsescu Ștefan.

Din cauza furtunii, o barcă s-a răsturnat pe Lacul Herăstrău, iar o persoană a căzut în apă. Pompierii au reușit să o aducă la mal, conștientă. Tot pe lacul Herăstrău, pompierii au mai adus la mal alte doua bărci in care se aflau două persoane și care nu mai puteau ajunge.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citeste și De ce se inundă străzile din București când plouă și cum s-ar putea rezolva definitiv problema


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇