Biden a primit noul cont oficial de Twitter: Porneşte de la zero, fără urmăritorii lui Trump

Biden a primit noul cont oficial de Twitter: Porneşte de la zero, fără urmăritorii lui Trump

Preşedintele ales al SUA Joe Biden a primit noul cont oficial de Twitter, dar a fost constrâns să înceapă de la zero, fără niciun urmăritor.

Echipa lui Biden nu este fericită cu această decizie, care marchează o schimbare faţă de tranziţia anterioară de la Barack Obama, scrie BBC.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Noul cont, @PresElectBiden, va fi transformat în oficialul @POTUS (President of the United States) în ziua inaugurării, pe 20 ianuarie.

În primele şase ore online, a câştigat aproape 400.000 de urmăritori.

Contul personal al lui Biden are 24 de milioane de urmăritori.

Echipa sa a înregistrat noile conturi – @FLOTUSBiden pentru viitoarea primă-doamnă, Jill Biden, şi pentru prima dată @SecondGentleman, pentru soţul Kamalei Harris Doug Emhoff.

Donald Trump a moştenit contul Potus cu 13 milioane de admiratori când a fost mutat de la Obama – dar acest lucru nu va mai fi posibil acum.

Echipa lui Biden a fost anunţată de această decizie acum mai puţin de o lună. „Administraţia va fi nevoită să o ia de la început”, a spus aceasta.

Twitter nu a explicat de ce a luat această decizie. „Aceste conturi insituţionale nu vor mai transfera automat urmăritori de la administraţia precedentă”, a transmis reţeaua fără alte explicaţii. Dar a subliniat că persoanele care urmăreau conturile oficiale @POTUS şi @VP (Vice-President) sau pe cele personale ale lui Biden şi Kamala Harris vor primi notificări care să le ofere opţiunea de a le urma pe cele noi.

Citeşte şi:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖