Băsescu o critică dur pe Firea: Ce josnic este să încerci a valorifica boala şi moartea în scop electoral

Băsescu o critică dur pe Firea: Ce josnic este să încerci a valorifica boala şi moartea în scop electoral

Fostul președinte Traian Băsescu o critică pe Gabriela Firea în chestiunea locurilor libere din secțiile de Terapie Intensivă din București și spune că primarul creează confuzie printre bucureșteni.

„Specialistă în a crea confuzie, primăriţa a început să turuie pe toate posturile de televiziune câte paturi disponibile are EA la dispoziţie şi cum EA, care face ochelari la tot poporul, repară dinţii la tot poporul, ia tensiunea la tot poporul, testează tot poporul etc, etc poate da paturi la tot poporul infectat cu SAR-COV-2 şi mai şi tratează tot poporul de COVID-19”, scrie Băsescu pe Facebook.

ADVERTISING

Băsescu spune că Firea știe foarte bine că e vorba de paturi echipate corespunzător, dar nu face decât să răspândească și mai mult confuzia.

„Ştie însă foarte bine că nu de paturi pentru tratarea COVID – 19 duce lipsă Ministerul Sănătăţii, ci de paturi ATI echipate corespunzător. Biata intrigantă nu a înţeles că tot mai mulţi schimbă canalul când începe să-şi reverse peste ţară cunoştinţele medicale, având abordări care seamănă confuzie”, a mai scris Băsescu.

„Doar Firea mai crede că păcăleşte pe toată lumea că ea este salvarea celor care încep să nu mai aibe paturi în secţiile ATI. Ce josnic este să încerci a valorifica boala şi moartea în scop electoral”, conchide fostul președinte.

ADVERTISING

Citiți și:

Băsescu vrea iar la Primăria Capitalei? ”Nu confirm, nu infirm. Dacă aliații liberali și opozanții USR vor respinge PMP-ul, va trebui găsită o soluție!”

Firea acuză Ministerul Sănătăţii de dezinformare: ”Ne credeţi pe toţi proşti! Dar nu uitaţi că suntem mulţi!”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇