S-a agravat starea autorului dublei crime de la Onești şi va fi dus la Bacău. Are 9 plăgi împușcate cu gloanţe de cauciuc și e păzit de 4 polițiști

S-a agravat starea autorului dublei crime de la Onești şi va fi dus la Bacău. Are 9 plăgi împușcate cu gloanţe de cauciuc și e păzit de 4 polițiști

Starea bărbatului din Onești care a sechestrat doi muncitori și i-a omorât cu mai multe lovituri de cuțit s-a agravat și urmează să fie transferat la un spital din Bacău.

”Starea pacientului este în ușoară agravare, îl transferăm la Bacău pentru investigații. A devenit instabil hemodinamic, febril, tensiunea a început să îi scadă. Luăm legătura cu medicii de la Bacău, le vom prezenta cazul, iar apoi urmează transferul”, a declarat unul dintre medicii care s-au ocupat de agresor.

Anterior, Anca Băncescu, directorul medical al Spitalului din Onești, afirmase că bărbatul se află în stare stabilă, dar prezintă pericol de infectare a rănilor provocate prin împușcare.

ADVERTISING

Medicul a declarat că bărbatul are 9 plăgi împușcate, toate provocate de gloanțe de cauciuc.

”Poate vorbi, este detubat, în stare stabilă, dar prezintă risc de infectare. Are 9 plăgi împușcate, toate provocate de gloanțe de cauciuc.

Practic, dupa ce s-au extras bilele, nu au fost atinse organe vitale, dar este posibil sa apară în viitorul apropiat sau îndepărtat complicații. Pacientul trebuie monitorizat”, a spus medicul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Anca Băncescu a subliniat că se încearcă transferarea bărbatului la altă unitate sanitară, pentru că spitalul în care se află internat în prezent este suport Covid.

”Trecem printr-o etapă dificilă, suntem spital Covid, pacientul trebuie investigat suplimentar, este mai bine să fie transferat către un spital nonCovid”, a explicat medicul.

Potrivit directorului medical al Spitalului din Onești, agresorul este păzit de patru polițiști: doi se află în interiorul spitalului, iar alți doi afară.

ADVERTISING

Bărbatul a sechestrat duminică doi muncitori care făceau reparații într-un imobil și i-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Polițiștii au tras înspre agresor, acesta ajungând la spital.

Agresorul a motivat că imobilul îi aparținuse în trecut. El fusese evacuat și a intrat peste muncitorii angajați de noul proprietar.

I.O.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇