Dubla crimă de la Oneşti: Soţia agresorului a fost arestată preventiv, pentru că l-a încurajat

Dubla crimă de la Oneşti: Soţia agresorului a fost arestată preventiv, pentru că l-a încurajat

Soţia autorului dublei crime de la Oneşti a fost arestată preventiv, marți.

Comisarul şef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, a explicat puțin mai devreme, într-o conferință de presă, că femeia se afla în apartamentul de deasupra celui în care erau ţinuţi cei doi muncitori ostatici şi îşi încuraja soţul în demersul său.

"Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face, motiv pentru care, din câte cunosc, este prezentată cu propunere de arestare preventivă. Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo", declarase directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, cu puțin timp înainte de decizia magistraților.

ADVERTISING

Femeia a fost reţinută încă din noaptea de luni spre marţi, fiind suspectă de comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate.

Autorul dublei crime are patru condamnări la activ - în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor.

Citește și:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇