Vești bune: Avem un orizont de relaxare, bani recuperați după zboruri anulate și bonuri eco-friendly la magazin

Vești bune: Avem un orizont de relaxare, bani recuperați după zboruri anulate și bonuri eco-friendly la magazin

Una dintre veștile bune ale zilei este decizia Germaniei de a relaxa restricțiile, desigur, în paralel cu o testare masivă. Deși suntem departe de a ne compara cu Germania, exemplul pe care îl dă motorul economic al Europei este unul care ne oferă speranță pentru un viitor mai… relaxat.

O altă veste bună vine de la o companie care s-a ocupat, de când a început pandemia, să-i ajute pe oameni să-și recupereze banii dați pe bilete de avion și pierduți odată cu anulările de zboruri. Potrivit Vola.ro, 89% dintre cei care au cerut ajutor și-au recuperat banii, în total vreo 5,5 milioane de euro.

Mai departe, apreciem efortul marilor lanțuri de hypermarket-uri de a fi mai prietenoase cu mediul înconjurător: Lidl și Kaufland dau bon eco-friendly, începând din luna martie.

ADVERTISING

Și, pentru încheiere, avem soup-maker-ul, un aparat la care nu te-ai fi gândit că-ți folosește, înainte de era Work from Home cu restaurante închise.

Germania ar putea decide să relaxeze restricțiile

Germania se pregăteşte să relaxeze foarte prudent restricţiile impuse din cauza pandemiei COVID-19 şi să redeschidă unele centre comerciale, dar mizând în acelaşi timp pe milioane de teste pentru a evita un al treilea val de infectări.

Astfel, conform unui proiect aşteptat să fie adoptat miercuri, începând de lunea viitoare vor fi posibile întâlnirile între membrii a ”două cămine”, dar fără a depăşi numărul total de cinci persoane, exclusiv copiii cu vârste sub 14 ani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vola.ro a recuperat peste 5.5 milioane de euro pentru pasagerii afectați de anularea zborurilor

La aproape un an de la închiderea granițelor si de la interzicerea zborurilor dintre Romania și majoritatea statelor europene (pe perioada stării de urgență), Vola.ro anunță că a reușit să recupereze aproape 5,5 milioane de euro pentru 89% dintre pasagerii afectați.

Alte 1.300 de cazuri vor fi soluționate în scurt timp, însumând 260.000 de euro, iar pentru ceilalți aproximativ 4.300 de clienți îndreptățiți să primească de la companiile aeriene 719.000 de euro se fac încă eforturi în vederea finalizării proceselor de rambursare deja inițiate.

ADVERTISING

Bonuri mai prietenoase cu mediul înconjurător

Lidl și Kaufland România vor introduce treptat în magazinele lor un nou tip de bon de cumpărături, mai rezistent si mai prietenos cu mediul.

Noul bon este realizat dintr-o hârtie termică inovatoare, de culoare albastră, fiind fabricat fără coloranți chimici. Astfel, acesta este rezistent la lumina solară, la apă și grăsimi și nu își pierde lizibilitatea sau celelalte proprietăți fizice odată cu trecerea timpului.

În plus, hârtia din care este realizat este certificată FSC, provenind din silvicultură sustenabilă. Bonul este reciclabil și atunci când clienții nu mai au nevoie de el, îl pot colecta în siguranță împreună cu alte deșeuri din hârtie.

Odată cu tranziția la noul bon de cumpărături și ambalajul rolelor de hârtie pentru casele de marcat a fost optimizat – companiile au renunțat la folosirea plasticului pentru gruparea rolelor.

Un nou electrocasnic în vremuri pandemice: Soup-maker-ul

Veste bună pentru cei care lucrează mai mult de acasă și au nevoie de ajutor în pregătirea mesei în fiecare zi.

Morphy Richards a lansat pe piața din România Soup Maker-ul, un aparat inteligent cu care poți pregăti o supă în doar 21 de minute.

Soup Maker-ele sunt disponibile în patru variante de produs cu setări dedicate de a gati atât supe clasice, cât și supe cremă.

In functie de model, aparatele Soup Maker oferă funcții speciale, de la formatul Compact, cu două portii, până la aparatele cu o capacitate extinsă, de patru porții, și functionalități-cheie precum sotare, cântărire, menținere caldă, reîncălzire, pauză sau timer.

Ar putea fi o investiție inteligentă, mai ales că era Work from Home e abia la început.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇