Autorităţile din Braşov au vrut să ridice carantina în Sânpetru, dar INSP nu a avizat propunerea

Autorităţile din Braşov au vrut să ridice carantina în comuna Sânpetru, dar Institutul Naţional de Sănătate Publică nu a avizat propunerea, astfel că măsura carantinării a fost prelungită cu 7 zile.

”Având în vedere faptul că Institutul Naţional de Sănătate Publică nu a avizat propunerea Direcţiei de Sănătate Publică Braşov de ridicare a carantinei zonale instituite în unitatea administrativ-teritorială Sânpetru, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a adoptat hotărârea de a solicita Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei emiterea Ordinului Şefului DSU privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru Comuna Sânpetru, pe o perioadă de 7 zile, începând cu data de 01.04.2021, orele 22:00”, a transmis, joi seară, Prefectura Braşov.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Sursa citată a prcizat că incidenţa cumulate a cazurilor de coronavirus în localitatea Sânpetru este de 6,63 la mie.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!