Arsene, după tragedia de la secția ATI a spitalului din Neamț: Bineînțeles, vinovații vor răspunde

Arsene, după tragedia de la secția ATI a spitalului din Neamț: Bineînțeles, vinovații vor răspunde

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, în subordinea căruia se află Spitalul Județean, a declarat că nu exclude demiterea directorului unității medicale. Arsene a mai spus că decizia va fi luată în funcție de rezultatele anchetei și că toți vinovații vor plăti.

Arsene a anunțat că așteaptă rezultatele anchetei de la Spitalul Județean pentru a lua primele decizii după tragedia de la secția ATI unde au murit 10 persoane. El nu exclude varianta înlăturării din funcție a actualului director al spitalului.

ADVERTISING

„Bineînțeles. Aștept în cursul de mâine rezultatul anchetei și cu siguranță cei care poartă vina la ceea ce s-a întâmplat acolo, vor răspunde”, a declarat Ionel Arsene la Antena 3.

Directorul Spitalului Județean din Neamț, Lucian Micu, a fost numit în funcție pe 28 octombrie.

De asemenea, prefectul din Neamţ, întrebat cine ar trebui să îi aibă pe conştiinţă pe cei 10 pacienţi decedaţi: ”În mod clar cine a compartimentat, cine a asigurat tehnic tot ce înseamnă zona de oxigen şi electrică, acolo cred că pot fi găsite răspunsuri”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Toate informațiile despre tragedia de la Spitalul Județean din Piatra Neamț

Zece pacienţi au murit în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Alte şapte persoane, inclusiv medicul Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii, au fost rănite.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇