Alegeri în Republica Moldova: O coloană imensă de transnistreni a pornit pe jos spre Sănătăuca la vot (Foto)

Alegeri în Republica Moldova: O coloană imensă de transnistreni a pornit pe jos spre Sănătăuca la vot (Foto)

Deputatul moldovean Dan Perciun (PAS) anunță că o coloană imensă de locuitori transnistireni se deplasează spre Sănătăuca să voteze, transmite deschide.md.

”Coloana s-a pornit! Ieșim cu toții la vot. Sunăm rudele, colegii, prietenii”, scrie deputatul pe pagina sa de Facebook.

Coloana s-a pornit. Ieşim cu toții la vot! Sunăm rudele, colegii, prietenii.

Posted by Dan Perciun on Sunday, November 15, 2020
2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Urnele în Republica Moldova s-au deschis la ora locală 7:00 (6:00 ora României), iar la ora 10:00 (9:00 ora României), prezența la vot era de aproape 20% și peste 64.000 de voturi fuseseră deja înregistrate în urnele din afara teritoriului țării vecine, potrivit Comisiei Electorale Centrale a Republicii Moldova.

Despre Dan Perciun

Dan Perciun este deputat în Parlamentul Republicii Moldova, reprezentând circumscripția 30. Este licențiat în politologie, psihologie și sociologie la Universitatea Cambridge, scrie Liga Studenților Originari din Republica Moldova.

În trecut a fost manager de proiect, analist senior la Civitta, unde a făcut consultanță pentru sectorul public și privat.

Între 2014-2015 a fost şef Direcție e-transformare la Ministerul Educației. A atras proiecte la minister de peste 300.000 de euro. A reușit să coordoneze elaborarea standardelor de competență digitală pentru elevi și cadrele didactice.

Citește și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!