Accident între un autocar cu zeci de pasageri și o mașină. UPDATE Poliția prezintă filmul tragediei

Accident între un autocar cu zeci de pasageri și o mașină. <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Poliția prezintă filmul tragediei

Un autocar cu zeci de pasageri şi un autoturism au fost implicate, duminică seară, într-un accident, pe DN 17C, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Trei persoane au murit.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud au intervenit în localitatea Telciu. Ulterior, a fost alocat suplimentar încă un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud și a fost activat Planul roşu de intervenţie pentru judeţul Bistriţa-Năsăud.

ADVERTISING

„În urma evaluării medicale, au fost identificate 4 victime, ocupanții mașinii, dintre care 3 persoane decedate și 1 persoană care a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, dar nu a avut nevoie de transport la spital”, informează IGSU.

„Pasagerii din autocar nu au suferit vătămări și își vor continua deplasarea cu un alt mijloc de transport către Sighetu Marmației”, adaugă sursa citată.

În autocar se aflau aproximativ 35-40 de persoane.

Poliția prezintă filmul tragediei

Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din județul Suceava, a intrat în coliziune cu un autocar care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 48 de ani, din Romuli.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din impact, autoturismul a fost proiectat în afara drumului.

Șoferul mașinii, un pasager de 41 de ani și o pasageră de 20 de ani, toți trei din județul Suceava, au murit.

Un pasager în vârstă de 20 de ani a fost transportat la spital.

Traficul a fost blocat pentru aproximativ 2 ore. În aceste momente, în zonă se circulă alternativ, pe un sens, iar polițiștii dirijează circulația.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇