Accident mortal la Călugăreni: O maşină s-a lovit violent de un microbuz

Accident mortal la Călugăreni: O maşină s-a lovit violent de un microbuz

Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri dimineaţă, pe DN5, la Călugăreni, în judeţul Giurgiu.

ISU Giurgiu precizează că o maşină şi un microbuz s-au ciocnit şi din accident au rezultat 8 victime.

Două persoane au fost încarcerate în autoutilitara, care avea 7 pasageri, iar o persoană a rămas blocată în autoturism, precizează ISU Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, un bărbat de 55 de ani, pasager în autoutilitară, şi o femeie de 40 de ani, aflată în autoturism, au murit.

Alţi şase bărbaţi au fost preluaţi de ambulanţe SAJ şi SMURD şi transportaţi la spitale din Bucureşti, iar o altă victimă, tot bărbat, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

ADVERTISING

''În această dimineaţă, la ora 07:15, pe DN 5, pe raza localităţii Călugăreni, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule - un autoturism şi un microbuz, produs de către şoferul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, din oraşul Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 55 de ani, din judeţul Ilfov, pasager în microbuz, a decedat, iar alte şapte persoane, pasagere în microbuz şi autoturism, au fost rănite şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale'', se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

accident-Giurgiu-plan-rosu
accident-Giurgiu
Foto: IGSU

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇