Facultatea de Științe Politice din București face preînscrieri online, inclusiv la master

Elevii de clasa a XII-a și studenții care vor să facă masterul la Facultatea de Științe Politice a Universităţii Bucureşti se pot preînscrie online.

Etapa de preînscriere a fost deschisă luni, 15 februarie 2021 și se va încheia sâmbătă, 15 mai 2021.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să depună online o scrisoare de intenție de aproximativ 500 de cuvinte, redactată în limba programului de studiu ales (română, engleză sau franceză) care să reflecte interesul pentru domeniul de studii, precum și adecvarea proiectului intelectual la profilul FSPUB.

ADVERTISING

"În cazul în care un candidat se înscrie la mai multe programe de studii, va trebui să redacteze câte o scrisoare pentru fiecare dintre acestea, în limba de funcționare a programului de studiu.

Pe lângă scrisoarea de intenție, candidații trebuie să completeze formularul disponibil aici și să anexeze, în funcție de specificul ciclului pentru care aplică (licență sau master), documentele menționate aici, la secțiunea Dosarul de concurs", transmit reprezentanții Universității București.

Pe site-ul www.fspub.unibuc.ro/admitere, se pot găsi informații detaliate despre procedura de preînscriere, precum și despre programele de studii oferite, numărul de locuri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇