Jeff Bezos critică administrația Biden pentru inflația record

Jeff Bezos critică administrația Biden pentru inflația record

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a criticat din nou administrația Biden pentru inflația record și spune că îi afectează foarte mult pe cei cu venituri mici din Statele Unite.

Comentariile lui Bezos, postate pe Twitter, au fost un răspuns la o declarație în care președintele Joe Biden a susținut că SUA sunt pe cale să înregistreze cea mai mare scădere a deficitului anual, scrie CNBC.

Este a doua oară într-o săptămână când Bezos îl critică pe președintele Joe Biden pentru comentariile sale despre inflație.

ADVERTISING

„De fapt, administrația Biden a încercat din greu să injecteze și mai mult stimulent într-o economie deja supraîncălzită, inflaționistă. Inflația îi afectează cel mai mult pe cei mai puțin înstăriți”, a scris Bezos pe Twitter.

Și vineri Bezos l-a criticat pe Twitter pe președintele Biden, după ce a spus că impozitarea corporațiilor bogate poate ajuta la scăderea inflației.

„Creșterea impozitelor pentru corporații este bine să fie discutată . Îmblânzirea inflației este esențial să fie discutată. Îmbinarea lor însă reprezintă o direcție greșită”, a scris Bezos.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aceste comentarii vin în timp ce inflația din Statele Unite se apropie de maximul din ultimii 40 de ani, iar oficialii Rezervei Federale încearcă să majoreze ratele dobânzilor pentru a combate această problemă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇