Ministrul Mediului a testat Dacia Spring, noul model 100% electric: Sper să scoatem astfel poluarea din oraşe (Foto)

Ministrul Mediului a testat Dacia Spring, noul model 100% electric: Sper să scoatem astfel poluarea din oraşe (Foto)

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a testat, joi, Dacia Spring, noul model 100% electric al producătorului national, afirmând că a rămas plăcut impresionat.

”A fost o experienţă interesantă şi am rămas plăcut impresionat. Modelul electric al celor de la Dacia oferă exact ceea ce promite, este o maşină ideală pentru transportul urban sau naveta pe distanţe medii şi, cel mai important, este un model cu emisii zero”, a declarat ministrul Mediului.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Tánczos Barna speră ca alături de tichetul acordat prin Programul Rabla Clasic, apariţia noului model să pornească cu adevărat revoluţia maşinilor electrice în România.

”Mă bucur că, în sfârşit, un mare producător auto oferă un model 100% electric la un preţ accesibil cât mai multor clienţi.

Şi sper ca acest element, coroborat cu ecotichetul pe care îl oferim prin Programul Rabla Plus, care reduce, practic, la jumătate preţul maşinii, să pornească cu adevărat revoluţia maşinilor electrice în România şi să scoatem astfel poluarea din oraşe”, a subliniat Barna Tánczos.

Chiar dacă Vinerea Verde este abia mâine, ministrul Tánczos Barna a renunțat și astăzi la mașina cu motor termic pentru…

Publicată de Ministerul Mediului – România pe Miercuri, 7 aprilie 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro: