Un lider AUR spune că deja au fost contactați și de PSD, și de PNL

Un lider AUR spune că deja au fost contactați și de PSD, și de PNL

Alianța pentru Unirea Românilor a fost deja contactată pentru negocieri atât de PSD, cât și de PNL, declară copreședintele AUR Claudiu Târziu.

Claudiu Târziu a spus la RFI România că formațiunea sa, care a reușit să intre în Parlament cu un scor surprinzător pentru mulți, nu este fascistă, așa cum a fost acuzată de unii analiști.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Viitorul senator de București afirmă că AUR nu este un partid anti-mască, în ciuda faptului că a organizat un protest de stradă împotriva măștii obligatorii.

„AUR a reușit să capteze atenția și votul unor mase de români foarte nemulțumite și care de-a lungul timpului au fost umilite, înșelate și batjocorite atât de presă, cât și de politicieni.

Mă refer aici la o bună parte dintre cei care au votat la referendumul pentru familie, în favoarea acestui referendum, în 2018 și la cei care au militat pentru tot ce înseamnă suveranism, identitatea națională, prezența României demnă în lume, români care au fost ignorați, când nu înjurați, când nu făcuți extremiști”, a afirmat Claudiu Târziu.

Întrebat despre faptul că AUR este considerat de unii analiști un partid extremist, radical, ultranaționalist, antieuropean, chiar cu viziuni fasciste, Claudiu Târziu a răspuns.

„Știm că presa noastră și așa-zișii analiști politici au o plăcere deosebită din a lipi etichete false, pentru a îndepărta ceva ce nu le convine. Curentul majoritar în societatea românească și în Europa este unul favorabil neo-marxismului, unui curent care este prin definiție globalist, antisuveranist, antinațional, anticreștin, antifamilie. Noi ne plasăm în răspăr cu acest curent, prin valorile pe care le-am asumat.

Întrebat, de asemenea, dacă AUR a profitat de nemulțumirea unei anumite părți a populației față de modul în care este gestionată pandemia și a speculat fricile acelui segment de alegători, copreședintele AUR a declarat că interpretarea este ”ideologică și manipulatorie”.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!